Joosten heeft meer brokken gemaakt dan problemen opgelost.

Altijd weer aardig te lezen wie in de agrarische sector de touwtjes in handen hebben. Weinig verrassingen in de AgriTop 50.

Even verder denkend blijft de naam van Roelof Joosten van FrieslandCampina echter bij me hangen. Dat was wel een man aan de top, maar toch zeker geen topman. En toch staat zo’n directeur op nummer 3 in de AgriTop 50. Vooral door de grootte van het bedrijf en het omvangrijke netwerk dat er automatisch aan vast zit.

Daarom verbaas ik me ook over Joosten. Hij heeft gefaald, gaat weg, maar staat bij de top van invloedrijke mannen en vrouwen. Rekenkundig is het vast de juiste uitkomst, maar gevoelsmatig niet. Je vraagt je alleen maar af wat hij met zijn invloed heeft gedaan. Als hij net zo heeft gewerkt als bij FrieslandCampina, heeft hij meer brokken gemaakt dan problemen opgelost.

Deel dit topic

Reacties

mlkvhoudr
Ik heb al heel wat gepresteerd toch sta ik thuis niet eens in de top 5 😎
+5
pieta
@mlkvhoudr Dan heb je teveel kinderen. 😁 En ja, we zijn allemaal ooit begonnen als de nummer 1 voor de vrouw. Ik ben trouwens gepromoveerd naar het vijfde kind volgens mijn vrouw. 😁
+1
mlkvhoudr
@pieta ik kom nog na de hond 😅
+5
MTSTAMMINGA
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
ik kom nog na de hond

Luister dat beest zo goed na je vrouw 😀
Melkmeisje
@MTSTAMMINGA samen met de hond op de bank liggen is ook wel lekker

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN