Illustratie van: johnderfavo2.0

Verliezen boven voermengwagen bij het laden tegengaan

Voermengwagenleverancier Siloking presenteerde op de Agritechnica afdekmateriaal bovenop de voermengwagen, waarmee verlies van grondstoffen tijdens het laden wordt tegengegaan. In het bijzonder verwaaiing van fijne concentraatdeeltjes door de wind.

Deel dit topic

Reacties

Pluto
Is niet nieuw op een siloking!!. deze wordt een keer vergeten te laten zakken en dan is die foetsie . Hier heeft het voerbedrijf de mineralen trechter achter de cabine met als gevolg bij het vullen blaast de koelventilator een flinke stofwolk in je gezicht. Een zeil tot de helft is al te ver , hoe wil je enkelvoudige of krachtvoeders en water toevoegen???.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voermengwagen , siloking en agritechnica geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0