Groot onderzoek toont waarde A2-melk aan

Wetenschappers tonen middels een groot praktijkonderzoek aan dat melk met A2-eiwit gunstig is voor mensen met een melkallergie. Er wordt gesproken van een doorbraak, omdat miljoenen mensen wereldwijd hier problemen mee zouden hebben.

Deel dit topic

Reacties

pietjepuk
Was ooit niet een onderzoek dat vet slecht voor je was. we moesten allemaal aan de becel. Nu komen ze met een onderzoek dat je juist vet moet eten omdat je dan minder kans op suikerziekte krijgt.
kanniewaarzijn
Precies, je kunt tegenwoordig geen "wetenschappelijk onderzoek" meer geloven. Worden in de meeste gevallen gemanipuleerd en mee gefraudeerd.
Wilbert
Acknowledgements
This study was funded by The a2 Milk Company Limited. The authors thank the Chinese National Nutrition Society for help with enrolling subjects and Nicholas D. Smith, PhD (Edanz Group), for providing medical writing support, which was funded by The a2 Milk Company Limited. The authors would also like to acknowledge the clinical research organization S.P.R.I.M. China (Shanghai) Consulting Co., Ltd. for conducting the clinical trial.

nutritionj.biomedcentral.com/articles/10.1186/…
+3
dwers
@Wilbert en no ien 't Frysk.🤗
harke
Als dat a2 melk zoo goed is ?
Waar blijft dan die extra melkgeld??
Zou zeggen 20 cent extra per liter en ik ben de eerste die a2melk gaat leveren.
Allemaal verkooppraatjes.
pietjepuk
Quote Reactie van @harke:
Allemaal verkooppraatjes.

De kopers van de zuivelproducten zullen die praatjes ook wel uitkotsen en gaan de producten gewoon bij een ander halen en laten RFC links liggen.
+1
huub
@pietjepuk niet zomaar iets roeptoeteren, RFC heeft aangegeven niets in A2 melk te zien.
MARTIJN G
@huub De markt bepaalt. Hele veestapel naar A2/A2 fokken duurt ook een aantal jaren. Ik fok rustig verder en dan komt het vanzelf. Als het niet komt blijft de melk gewoon wit om.
KOC1981
@MARTIJN G ik doe nu ruim een jaar Genomics testen, en schrik van het percentage dat al A2A2 is. nooit iets voor gedaan en zit op ongeveer 80% van de vaarskalfjes die afgelopen jaar geboren zijn. (weet niet hoe het voor de koeien zit)
pietjepuk
@huub Gaat me meer om het algemeen. Heb sterk de indruk dat RFC claims op de producten legt en zo meer vraagt. Zoals bv weidemelk. en denk ook aan duurzaamheid, medicijngebruik
Hans van Bergen
Een raar onderzoek bij erg weinig mensen betaald door een a2 melkleverancier

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN