Supermarkt verkoopt binnenkort melk waarvan je de prijs zélf kan bepalen

Leuke test-case, waar kiest de consument uiteindelijk voor:

Een nieuw online-platform biedt consumenten de mogelijkheid zelf te beslissen over de verschillende criteria waaraan een product moet voldoen. Aan de hand van die criteria wordt de prijs bepaald. Het opzet van de Franse coöperatieve vereniging ‘Wie is de baas?’ zwermt uit naar veertien andere landen, waaronder België. Het primeurproduct in ons land wordt een brik halfvolle melk. Supermarktketen Carrefour plant vanaf januari 2018 de melk te verkopen.

“Wie droomt er niet van om in de winkelrekken van de supermarkt producten terug te vinden die volledig overeenstemmen met zijn verwachtingen op het vlak van kwaliteit, ethiek, milieu-inspanningen en traceerbaarheid?”, aldus het online-platform: hetmerkvandeconsument.be/

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Zogenaamde nieuwerwetse melkmarkt zou in denemarken ook komen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , supermarkt en consument geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN