Inkoopcollectief Mestsilo Afdekken

LTO Ledenvoordeel heeft het het inkoopcollectief Mestsilo Afdekken in het leven geroepen. Naar schatting moeten er voor 1 januari 2018 nog zeker 1.400 mestsilo's worden afgedekt, om aan de eisen te voldoen.

Deel dit topic

Reacties

Milkman4
Wat een onzin. Er komt immers een koek op de mest waardoor geen ammoniak kan ontsnappen.
Hier hebben we ook nog zo'n ding, staat vlak bij de buren die nog nooit over stanko verlast hebben geklaagd terwijl dat ding er al 47 jaar staat.
Ook de bomen die er omheen staan, staan er prima bij.
Dat hele kapverhaal is lulpraat en alleen maar goed voor de industrie.
+2
Grensboertje
Ach er moet wel meer, zon dieseltank met mangat is er ook nog niet hier en gaat ook nog prima
+1
weurding
Gas gaat er atijd uit, toen we geen zeil op het bassin hadden ging dat geleidelijk en rook je niks, nu staat het bovenzeil bol van het gas en zo en nu en dan ontsnapt het door de druk en stinkt de hele buurt
+1
spotmelker
Waarom organiseren ze geen verkoop of saneringscollectief voor silodaken? Het enige wat die dingen doen is het (enigszins zure) regenwater er uit houden en het concentreren van anaeroob gevormd (schadelijk) gas.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto en mestsilo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN