€150 miljoen voor realisatie monomestvergisters op boerderijen

Minister Kamp van Economische Zaken heeft 150 miljoen euro toegekend voor de realisatie van monomestvergisters op boerderijen.

Kamp zegt met de realisatie van de vergisters meerder vliegen in één klap te slaan. „We voorkomen broeikasgasemissies uit mest, hetgeen bijdraagt aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Daarnaast zijn we in staat mest in te zetten voor de productie van hernieuwbare energie wat bijdraagt aan het doel om in 2020 14 procent hernieuwbare energie te realiseren. Een gemiddelde vergister biedt voldoende gas en elektriciteit voor ongeveer 90 huishoudens.”
 €150 miljoen voor realisatie monomestvergisters op boerderijen (melkvee.nl)

Minister Kamp van Economische Zaken heeft 150 miljoen euro toegekend voor de realisatie van monomestvergisters op boerderijen.

MelkveeNL

Reacties

+1
hans1980
Minister kamp.....o...oh...oh

Ga dat geld geven aan leg kippen sector i.p.v. Deze onzin
George
Geld verkwisting.
cjw73
Weer een gevalletje van geld over de balk smijten.
kaas
Geld rondpompen en ook de monovergister worden nooit rendabel gaat tussen de 0,5 en 1 milj subsidie per jaar in
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden melkveehouderij , boerderijen , euro en monovergister geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!