'Beleid tegen broeikasgassen gaat te ver'

Wetenschapsjournalist Marcel Crok vindt dat de gevolgen van de klimaatverandering worden overdreven. Hij noemt zichzelf dan ook een klimaatoptimist. 'Klimaatverandering en de opwarming van de aarde kan juist gunstig uitpakken, ook voor boeren.'

Crok vindt het om die reden onterecht dat er steeds meer maatregelen tegen de uitstoot van broeikasgassen in de landbouw worden genomen. Dit interview maakt deel uit van de zomerserie Klimaatverandering.
 'Beleid tegen broeikasgassen gaat te ver' (boerenbusiness.nl)

Wetenschapsjournalist Marcel Crok vindt dat de gevolgen van de klimaatverandering worden overdreven. Hij noemt zichzelf dan ook een klimaatoptimist. 'Klimaatverandering en de opwarming van de aarde kan juist gunstig uitpakken, ook voor boeren.' Crok vindt het om die reden onterecht dat er steeds meer maatregelen tegen de uitstoot van broeikasgassen in de landbouw worden genomen. Dit interview maakt deel uit van de zomerserie Klimaatverandering.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , klimaatverandering en uitstoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!