Chinese zegetocht FrieslandCampina laat nog even op zich wachten

Het gaat FrieslandCampina toch niet zo makkelijk af in China als eerder werd gedacht. Door sterke prijsconcurrentie heeft het zuivelconcern het momenteel even zwaar in China.�

Deel dit topic

Reacties

Porky
Prijsconcurrentie? Die baby poeder loopt toch als een tierelier? Of heeft dit te maken met de " achterovergedrukte " 376 miljoen ,waar niemand over praat ,en nogal luchtig overdoet en het FC geen schade berokkend . (Zeggen ze) ja het zal wel.
Coen
@Porky , arrogantie ten top richting de eigenaren, elke vraag over de deelnemingen in China werden door bestuursleden afgewimpeld, van directieleden kreeg ik geen antwoord.
arie.j
Quote Reactie van @Coen:
arrogantie ten top richting de eigenaren, elke vraag over de deelnemingen in China werden door bestuursleden afgewimpeld, van directieleden kreeg ik geen antwoord.

Jij spreekt de directie regelmatig???
Porky
@arie.j heb jij ze er over gehoord dan? Weet jij wel wat een " coöperatie " inhoud ?
KOC1981
Heeft te maken met de regelgeving van de Chinese overheid die minder merken wil toelaten vanaf 1-1-18 RFC heeft deze toelating reeds verkregen voor 3 van haar merken/lijnen. maar bedrijven die de toelating niet krijgen willen nu nog wel van hun product af tegen een prijsje. dus als Joosten volgend jaar niet scoort is er een probleem, voor dit jaar heeft hij een uitleg.
en er wordt volgens mij nog steeds een leuke winst gemaakt in China, alleen zijn wij verwent met ieder jaar 20% meer, en is nu de omzet in China min of meer gelijk gebleven
George
Zegetocht? HIG

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's china , frieslandcampina en zuivelconcern geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0