Illustratie van: hooidonk

Brabants veedebat: 'Wie is toch die geheimzinnige poppenspeler?'

EINDHOVEN - Het wordt vrijdag druk voor het provinciehuis in Den Bosch. Burgerorganisaties roepen mensen op 7 juli daar naar toe te komen om te pleiten voor minder vee. Die dag beslissen Provinciale Staten over het voorstel om verouderde stallen al in 2022 milieuvriendelijk te maken in plaats van 2028. Boerenorganisaties hebben hun leden ook opgeroepen naar Den Bosch te komen, maar dan om te protesteren tegen de plannen.

Deel dit topic

Reacties

jan is hobbyboer
Gelukkig is mijn grupstalletje emissietechnisch helemaal bij de tijd, een gelukkig doen ze in Gelderland nog niet zo gek. Polarisatie is echt volledig uit de hand gelopen. Lijkt er sterk op dat aantal partijen rigoureus wat rekeningen willen vereffenen met ZLTO lobby die jarenlang een vrijbrief binnen de brabantse politiek had.
adriaan33
@jan is hobbyboer de provincie weet als overbodige bestuurslaag toch maar weer alle aandacht op te eisen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's druk , stallen , vee , bosch en eindhoven geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0