Boete voor boer in Haaren voor verbranden van snoeihout bij code rood

HAAREN - De brandweer rukte vrijdagmiddag uit voor een brand op het terrein van een boerderij in de Roonsestraat in Haaren. De boer was snoeihout aan het stoken, wat vanwege code rood strikt verboden is. Hij heeft een boete gekregen.

De boerderij staat in het buitengebied van Haaren. Omstanders waarschuwden de brandweer. Toen die ter plaatse kwam, bleek er een grote stapel snoeihout en boomstammen in brand te staan.

Deel dit topic

Reacties

weideboer
🤔
jan is hobbyboer
Sommige mensen zoeken het ook wel op 😄. Ik vind dit persoonlijk nogal wat erger dan het niet invullen van de KLW, maar de consequenties van het ene zijn nogal wat groter. Deze man komt er waarschijnlijk met een preek en een boete van paar 100 euro wel vanaf.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's brand , boete , boerderij , boer en brandweer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0