weideboer


Foto's
0
Video's
0
Topics
0
Reacties
128
Stemmen
253
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 13min geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


20 Mar 2017

diepte lostrekken maisland

Voor diegenen die hun maisland opentrekken met een cultivator of woeler, hoe diep gaan jullie. Er zijn wat verschillende meningen hierover m.b.t. diep, verarming grond t/m te ondiep, creëer je een soort waterbak. Grondsoort: klei op veen.

37 reacties


Weidevogels met de (te) dure eieren

DEN HAAG Als alles op alles wordt gezet, dan kan de gruttostand groeien naar stabiel 48.000 broedparen. Kosten: eenmalig 35 tot 89 miljoen en jaarlijks 12 tot 19 miljoen euro.

Om de teloorgang van grutto en andere weidevogels te keren, zijn drastische maatregelen nodig. Nu nog wordt het aantal broedparen van de grutto geschat op zo’n 33.000. Als er niks verandert, dan blijven er uiteindelijk slechts 1200 paartjes over.

Meer: e-pages.dk/lc/2064/…

5 reacties

18 Mar 2017

Vermeende landschapspijn

Een proviciaal discussiepunt hier in Friesland die door mensen achter het bureau is bedacht, maar niet iedereen gaat hier in mee. e-pages.dk/lc/2062/…

5 reacties


Zuidberg

Indien iemand nog zich zit te twijfelen over wat te doen vanmiddag. Ik raad Zuidberg in Ens vandaag aan, erg goed georganiseerd

0 reacties


Voederbieten

Gewoon een brainstorm vraag, wie heeft ervaring met het verbouwen van voederbieten ipv en/ of mais. In het noorden, klei op veen. Brandt maar los. Graag echte ervaringen, geen verhalen van ;"mijn buurman zijn neef en daar weer een vriend van....."

29 reacties