ForFarmers brutowinst en operationeel resultaat hoger

ForFarmers heeft vorig kwartaal meer veevoer verkocht in Nederland, Duitsland en België. Daarmee werd de achteruitgang in het Verenigd Koninkrijk gecompenseerd en werden betere resultaten geboekt dan een jaar eerder, meldde de beursgenoteerde veevoerproducent donderdag.

Volumegroei in Total Feed.
(ABM FN-Dow Jones) ForFarmers heeft in het eerste kwartaal van 2017 dankzij volumegroei een licht hogere brutowinst en een duidelijk hoger operationeel resultaat (EBITDA) gerealiseerd. Dit maakte het veevoerbedrijf donderdag voorbeurs bekend, zonder dit te kwantificeren.
De volumegroei bij Total Feed en mengvoer was vooral te danken aan Nederland, Duitsland en België en de groei daar maakte de...

ForFarmers heeft in het eerste kwartaal geruststellende resultaten geboekt. Dat concludeerde KBC Securities donderdag naar aanleiding van de handelsupdate van het veevoerbedrijf.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's duitsland , veevoer , mengvoer , forfarmers en telegraaf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0