Illustratie van: JohnDeerenr1

Ministerie wil draagtijd bij export verlagen naar maximaal 5,5 maand

Het Ministerie van Economische Zaken wil de maximaal toegestane draagtijd bij export van 7-8 maand verlagen naar 5,5 maand. Voor deelnemers aan de stoppersregeling is het al een voorwaarde. Vee & Logistiek verzet zich hiertegen.

Deel dit topic

Reacties

+1
J.v.G
Kun je dit nog een keer precies uitleggen Wiebren? Wat doet lto hier aan? Ik krijg sterk de indruk dat de gevolgen van de ruimingen bij de stoppers zwaar worden onderschat!
Zeker ook geestelijk voor de langere termijn! Er is ook niks menselijks aan om iemand voor het blok te zetten of je koeien allemaal naar de slacht of een ton mislopen.
Gewoon om dat het van Europa zo moet gaat er bij mij niet in!
Staat lto dan nog ergens voor?
+2
arie.j
Maatregel no. zoveel die de boeren weer eens het leven zuur maken.
Wanneer nu aan het aantal km. of soort vervoer eisen waren gesteld kan ik me wat voorstellen.
Maar een 6 maanden drachtige vaars mag dus straks niet meer voor export?, En ook zelfs niet vervoerd als het maar10 km verder over de grens is?
Weer eens een voorbeeld van wat je krijgt met een dergelijke 'leuke staatssecretaris' ,en regeringspartijen die geen echte landbouwinteresse hebben.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's export , melkvee en vee geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN