Illustratie van: JohnDeerenr1

Ruim 18 miljoen euro vergoeding ganzenschade in 2016

In 2016 heeft het faunafonds al voor 16,3 miljoen euro aan vergoeding voor ganzenschade uitgekeerd en naar schatting komt daar nog ongeveer 2,5 miljoen euro bij.

Deel dit topic

Reacties

Frans1
De kop dekt de lading van het artikel niet,genoemde bedrag is uitgekeerd,maar door de opgeworpen drempel om schadevergoeding aan te vragen wordt er veel niet gemeld
jent
En ook al is er schade getaxeerd dan moet je nog flink je best doen om het uitgekeerd te krijgen. richtlijn is binnen 10 wkn uitkeren, bij ons op een gegeven moment wekelijks bellen/mailen na ca 22 wkn uitgekeerd 👎🏻 maar ik kreeg wel hun excuses, dat dan weer wel 😅
IJsseldelta
Er is alleen wel voor ruim € 1.000.000 behandelkosten betaald door de aanvragers en dan nog eens € 875.000 aan eigen risico ingehouden. Dat moet ook wel even gezegd worden.
cjw73
En dan dekt het bedrag de schade ook nog bij lange na niet. Het is een fooi verder niks en uitbetalen ho maar.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN