Wat een feest hè, die vrije markt.

De boerenhaters staan al weer klaar met de botte bijl:

Deel dit topic

Grasbaal

Reacties

Tinus
Die Sandra Schoppers heeft echt een tijdlijn met PH waarde 0. Maar ja, in haar bio schrijft ze dat ze celibatair is. Dan gebeurd dat. Kan ook anders.

Van Marianne en Esther kun je natuurlijk sowieso niet veel positiefs verwachten.
+1
verbi
@Tinus Wat is er mis mee Marrianne en Esther zijn zelf toch ook zo lomp en ze liegen alles aan elkaar en dan hoef je de 2 dames echt niet te verdedigen. Verder geen podium geven.
+2
jan w
@verbi
Alleen het vervelende is dat er nog zo veel BNN'ers naar die liegbeesten luisteren.
+1
Tinus
@jan w Ach, het wordt vanzelf weer hip om 'ouderwets' vlees te eten. Net als speltbrood 😄
Tinus
@verbi Dat is ook weer zo..
+2
pieta
Een kwestie van de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet. Een kamervraag kost schijnbaar ongeveer 3.750 euro (belastinggeld). De PvdD staat bekend om de vele kamervragen die ze stellen. Daarnaast zal de partij ook nog wel subsidie ontvangen. De kamerleden krijgen een riante vergoeding. Allemaal belastinggeld. Dus wie wordt er nou volop gesponsord door de belastingbetaler?

nu.nl/economie/1291659/…
jordi 1455
Quote Reactie van @pieta:
Van Marianne en Esther ku

En dan wagen ze het ook nog te laat te komen om tegen die vreselijke donorwet te stemmen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden boerenhaters geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!