Bezoekers eerste Prikkebord Melkveecafé bedankt

Gisteren in totaal 54 bezoekers voor het eerste Melkveecafé waar Sjoerd Hofstee een presentatie hield over de melkveehouderij in Nieuw-Zeeland. Helaas kon ik er zelf door familieomstandigheden niet bij zijn. Na afloop ben ik er nog een uurtje geweest en heb toen diverse prikkers nog even gesproken, en (bijna) iedereen was positief. Maar ik heb zelf dus geen verslag van de avond. In het nieuwe jaar gaan we dit zeker nog een keer organiseren maar voorlopig nog even niet.



Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Hier de video die Sjoerd gister heeft laten zien
+3
cs-agrar
Sjoerd kon leuk vertellen over NZ, had een iets meer beeldmateriaal verwacht, maar goed, was voor Soerd waarschijnlijk ook moeilijk in te schatten wat hij kon verwachten.
Ik vond het een leuke aftrap voor meer avonden.
De bediening was in ieder geval in goede handen bij Joeri en consorten.
+3
George
Avondje zuipen is nooit gek. Dan maakt het onderwerp eigenlijk ook niks uit. Beetje hartige warme hapjes erbij maakt het helemaal compleet. 😄

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , prikkebord en sjoerd hofstee geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2