RVO zoekt lege schuren/melk klotst tegen de plinten.


RVO.nl zoekt opslagpanden voor mageremelkpoeder

Voor de opslag van mageremelkpoeder is de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland op zoek naar opslagpanden. Eigenaren van een opslagpand kunnen uiterlijk 9 december 2015 een offerte indienen bij RVO.nl.

Door de huidige marktprijs bestaat de mogelijkheid om mageremelkpoeder voor opslag aan te bieden. Eigenaren van opslagpanden kunnen een vergoeding krijgen voor de opslag van dit product.

Offerte indienen

Bent u eigenaar van een opslagpand en heeft u interesse om dat aan te bieden? Stuur dan uiterlijk woensdag 9 december 2015, 11.00 uur uw offerte naar RVO.nl. Geef daarin aan hoeveel melkpoeder u wilt opslaan en vermeld het tarief per ton per dag. Het gaat om mageremelkpoeder dat voor openbare opslag wordt aangeboden in de periode van 1 januari t/m 31 maart 2016. Lees de voorwaarden voor een offerte op de pagina Interventieregelingen zuivel.

Meer informatie

Voor producenten, handelaren en verwerkers van zuivelproducten die getroffen zijn door de Russische boycot, heeft de Europese Unie interventieregelingen opengesteld. Lees meer op de volgende pagina's:

Vergoeding eigenaren opslagpanden mageremelkpoeder
Vergoeding openbare opslag mageremelkpoeder

Deel dit topic

Reacties

3 speen
Is een auto garage ook goed
noordhollander
Maar niet van snoepen hoor!!
weurding
Straks komt er nog vraag naar koelcellen voor boter
cs-agrar
HFfan
De chocolade letters gingen toch duur worden.
casev
Idd, george heeft nog een mooi geisoleerd schuurtje. Vast minder risico dan die brabantse plantenhandel....
George
Ja waar kan ik me aanmelden? 😄
George
Ik heb even eens gekeken op RVO . En de conclusie is dat het niks voor mij is. Ingewikkelde voorwaarden en te allen tijden beschikbaar voor weinig geld en een stoet NVWA ers telkens op bezoek om de opslag en de boekhouding te controleren. Ik laat de carnavalsgroep nog maar even zitten , ze moeten maar zien waar ze met hun poeder blijven! En mijn loodsje is waarschijnlijk toch te klein.
hans1980
Dacht dat het een grap was...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkpoeder en rvo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN