Nieuw-Zeeland verwacht lagere melkproductie

Het zuivelconcern Fonterra, stelt de prognose voor de Nieuw-Zeelandse melkproductie voor het seizoen 2015-2016 naar beneden bij.

Deel dit topic

Reacties

Freriks
Als je 2 maanden geen melkgeld uitbetaald en vervolgens baggerprijzen, werkt dat niet direct stimulerend. Hier gaat het blijkbaar nog niet slecht genoeg om de productie te verminderen.
+1
storm
Onzin Freriks, ik melk gewoon door voor de cash-flow want die berg voer zit er toch al en een beetje krachtvoer erbij dan redden we het!! Minder gaan melken betekent iets minder krachtvoerkosten maar de rest loopt gewoon door. Elke liter betekend melkgeld waarmee ik de rekeningen kan betalen!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's fonterra , melkproductie , nieuwzeeland en zuivelconcern geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0