Naam Hendrix vervalt voor ForFarmers Hendrix

Per 1 juni laat ForFarmers Hendrix de naam Hendrix vallen. Met de naamswijziging wil het voerbedrijf benadrukken dat het één organisatie is.

Deel dit topic

Reacties

eric1
Oei oei dit word gevoelig voor sommige boeren
storm
Dat zal wel, maar het was te verwachten????
+1
jan is hobbyboer
Gevoelig? 't is maar gewoon een commerciele brokkenboer? Zal mij echt jeuken hoe die brokkenboer van mij heet, eerst was het Schleedoorn, daarna Kamphuis, zolang de service en de brokken maar goed zijn, en daar heb ik helemaal geen klagen over.
jan w
Maar voor een hele hoop boeren ligt dat anders. Misschien zijn "de echte coop boeren" wel blij dat het nu weer alleen Forfarmers is. Bij veel boeren wil het ook niet goed lopen, maar dat zijn ook geen overlopers. Al zou het rendement bij een andere voerleverancier een stuk beter worden, gaan ze nog niet weg. Die zijn veel te bang om hun geld wat ze in de coop hebben gestoken kwijt zijn.

Daar komt nog bij dat zo'n grotere meelboer veel meer "minder goede" grondstoffen kan gebruiken, zoals ureum, bestendige raap en soya e.d.
Dan lijkt he op papier mooi, maar de koe kan er niks mee.
amor
Hier doen ze het wel goed .Maar volgens mij is het bij sommige boeren net als bij voetbal, wanneer je steeds verliest ligt het aan de trainer
Cornelis
Quote:
@jan is hobbyboer: brokkenboer

Doen ze dan helemaal niks goed 😄

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's forfarmers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN