Onrustig naar de liberale zuivelmarkt

Zal het ooit weer rustig worden in de zuivelmarkt??

Maart roert zijn staart, oftewel het kan stormen in maart. Van stormachtige omstandigheden op de zuivelmarkt willen we nog niet spreken, maar onrustig was het wel. Dit kwam door zeer diverse factoren. Zo speelden Pasen en het einde van het melkquotum een belangrijke rol, maar waren er ook een teleurstellende veiling van de Global Dairy Trade en droogte in Nieuw-Zeeland die doorwerkten in de markt.

Meer: boerenbusiness.nl/melkmarkt/artikel/…

Deel dit topic

Reacties

Coen
Maart is al passee, we zijn inmiddels al in april 😄

de zuivelmarkt wordt volatieler, als de mutatie tussen de maanden maar niet groter worden dan een stuiver dan zullen de meeste melkveehouders dat mentaal nog wel kunnen handelen 😄

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's droogte , melkquotum , nieuwzeeland , dairy , zuivelmarkt , global dairy trade en veiling geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0