Illustratie van: Jasperfendt

Eerste Nederlandse Koeientuin in gebruik

De eerste Nederlandse koeientuin is sinds kort in gebruik. De Rundveecommissie van LTO-Noord afdeling Berkelland nam vandaag een kijkje in de innovatieve stal tijdens een besloten bijeenkomst.

Deel dit topic

Reacties

cs-agrar
Pff, de eerste is al paar jaar terug in gebruik genomen in Benningbroek.., wagyuholland.nl
puddingbroodje
Ik ben er wezen kijken maar geen koe in de tuin! geheimzinnigheid allom. i.vm. met patenten e.d.maar het ziet er wel super uit verder!
noordhollander
Onjuiste berichtgeving net als bla bla artikel over doorbraak wijnker langhout doet dit soort dingen al 25 jaar..................
cs-agrar
Kars? Onjuiste topic?
noordhollander
Als je melkveemagazine gezien hebt zaterdag is t duidelijk
puddingbroodje
Blijkbaar zonder succes want ik heb er nog nooit van gehoord!
Grasbaal
Hier een video van een paar jaar geleden, ik ben benieuwd hoe dit zal gaan met alleen melkkoeien met veel vochtigere mest:

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , innovatieve stal en koeientuin geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0