Illustratie van: jaeger

Melkpoederfabriek Ausnutria later in gebruik

Ausnutria Hyproca heeft de start van de productie van de nieuwe melkpoederfabriek in Heerenveen een halfjaar uitgesteld.

Deel dit topic

Reacties

Boerenverstand
Weet iemand hoeveel miljoen liter melk deze fabriek gaat verwerken? Want deze komt dan zo'n beetje naast de nieuwe Frontera/A-ware fabriek? Forse capaciteitsuitbreidingen in Friesland!
Coen
De bouw is al een tijdje geleden gestart, volgens mij inkoop van melk op de spotmarkt
lc.nl/algemeen/economie/…
kaas
Volgens mij heeft een tijd de bouw op een heel laag pitje gestaan een paar maand geleden ging hier het gerucht er dat als ze het op maaiveld hoogte hadden werd er gestopt met bouwen omdat ze niet aan melkpoeder konden komen .,maar nu blijkt dat er een andere investeerder er bij in is gestapt dat zal wel geen luxe probleem zijn,volgens mij geen ze geen melk kopen maar poeder

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ausnutria hyproca , heerenveen en hyproca geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0