Coöperatie Zegveld levert melk aan DeltaMilk

Net zoals A-ware gelinkt is aan voormalig Oenkerk 😄

bron: Nieuwe Oogst
Coöperatie KTC Zegveld heeft vandaag de eerste melk geleverd aan zuivelcoöperatie DeltaMilk / De Graafstroom.
Coöperatie KTC Zegveld is de nieuwe naam van proefboerderij Zegveld na de doorstart. Zegveld en DeltaMilk hebben bewust voor elkaar gekozen en participeren over en weer in elkaar.

Beide coöperaties hebben een regionale functie en willen elkaar versterken. Voor Zegveld is het belangrijk een directe relatie te hebben met een regionale zuivelcoöperatie.
Het kan ook door het doen van proeven veel voor de leden van de zuivelcoöperatie betekenen.

Deel dit topic

Reacties

arjankok_
Leuk nieuws zeker,maar is jaar geleden ook al bekent gemaakt, nu vindt sins kort daadwerkelijke levering plaats de eerste vaarzen van hf en jersey hebben afgekalft samen met wat gastkoeien is het nu de moeite om te melken
Coen
Kunnen/mogen alle nieuwkomers uit die regio naar Deltamilk en zo ja, onder welke voorwaarden ?
de hoef
Hieruit de regio ook .mits ze zich inkopen en weiden .
maar ze hebben het liefst melk uit het groene hart
min 500.000liter
e gaan in januari weer nieuwe leden aannemen
arjan_kok
Deltamilk heeft ook aandeel in KTC Zegveld zijn vanaf de start als afnemer van de melk geïnteresseerd, idee van jerseys was ook bij deltamilk in beeld

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , boerderij , deltamilk , zuivelcoöperatie , coöperatie , coöperaties en a-ware geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1