Onderzoek naar mais die zich anders gedraagt

BLGG wil snijmaïskuilen onderzoeken die veel slechter of juist veel beter melken dan op basis van analysecijfers verwacht werd. Het laboratorium doet hierbij een oproep aan veehouders om deze kuilen naar het bedrijf op te sturen.

Deel dit topic

Reacties

dorpsrandhoeve
Wat betaald dat?
meelezer
Uiteraard zelfde als toen BLGG het opstuurde naar jou. Voor jullie beide is het de zelfde moeite om het in een envelop te doen en op de post te gooien.
Petro Pelgrum
Hoe wil je dat nou onderzoeken, vertering van bijv mais, er zijn ontelbare faktoren die invloed hebben op de vertering, bijv rantsoensamenstelling, hoe bied je het voer aan, mineralen,stalsysteem en ga zo maar door.
Al weer een voorbeeld van comercie

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's Mais , melken en blgg geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN