Engelse asfalteerders

Let op collega´s ze zijn er weer.
Vanmorgen hebben wij bezoek gehad van eerst 1 man en later een tweede man er bij ze reden in grijs metallic Mercedes en een nieuw type Ford mondeo. Kentekenplaten Engels helaas niet genoteerd.
Op de ene manier hebben ze doordringend overtuigend gesprek. Ze geven je ook niet de tijd om er over na te denken of met elkaar te overleggen. Ze zeiden dat ze hier in de buurt aan een hoofdweg aan het asfalteren zijn en dat ze te veel hebben en dat ze het restant aan kunnen bieden voor een scherp prijsje, 12,50 per m2. Wij vroegen aan hun of we konden overleggen en hun dan konden bellen maar dat kon op hun manier niet. Ze wilden ook dat we in cash zouden betalen waarop wij vroegen dat wij het ook via de bank over konden maken maar daarna een heel vaag verhaal dat de prijs dan ook enorm omhoog ging en dan de originele prijs moesten betalen, 25 per m2. Stom genoeg zijn wij toch akkoord met hun gegaan omdat ze doordringend overtuigend overkwamen. Ze zouden hier om 1 uur zijn maar toch hielden wij er geen goed gevoel aan over.
Ik heb contact gehad met politie en via hun belastingdienst en misdaad anoniem gebeld.
Tips van politie Zeggen dat je er niet mee akkoord gaat en dat je wilt dat ze onmiddellijk vertrekken en bij weigering of gaan dreigen politie onmiddellijk bellen. Toen we dachten dat ze niet meer kwamen was het inmiddels half 3 en kwamen ze toch nog. Wij hadden van te voren een trekker met voorlader op de oprit gezet. De eerste man kwam aan de deur met de vraag of alles okay was, maar ik zei no, waarop hij zei no problem we had problems with the pipe and we found someone else goodbey!

Deel dit topic

Reacties

gezienus
Praten kunnen ze .ze hadden Zeker hun gele gevaren jasjes aan
spotmelker
Simpel afpoeieren dat volk, Sir (of zeur): have a nice day en doorgaan met je werk.
casev
Maar wat was nu het probleem? Je hoefde toch niet vantevoren te betalen?

En de kwaliteit? Tja voor 12,50 mag je niet veel verwachten. Ik heb vorig jaar een paar m3 warm asfalt bij de lokale asfalt centrale gehaald, en volgens mij was dat 50 euro per kuub......
+2
jan is hobbyboer
Je begint toch zelf aan deze onzin. Als je met sjageraars wilt handelen moet je niet zeuren dat ze zo nu en dan de kluit bedonderen. Daar vraag je zelf om. Gewoon meteen afpoeieren dat volk, heb je dit gedoe ook allemaal niet.
-1
hofmiddelburg
Wolven in schaapskleren zijn soms moeilijk te herkennen
jan 1
Vorig jaar kwamen ze hier ook op de dam,geel hesje aan,smoes van asfalt over,goedkoopste was om alles maar te asfalteren,snelweg.:)
+1
MTSTAMMINGA
Zo ist leven @milkman1 geen tijd voor clip,en wel je tijd inbeslag laten nemen door een oplichter

Het nummerbord opschrijven waar ze bijzijn,gaan ze ECHTE kwaad weg is hier de ervaring
milkman1
Quote:
@MTSTAMMINGA: geen tijd voor clip

Ik vind die onzin van clip maar niks, heb hier vanaf 1990 steeds 0 punten gehad voor de melk, zullen zij je nog even vertellen hoe je eerste klas melk moet leveren. Aantal jaren geleden ook controle van de kkm gehad, werd toen afgekeurd omdat er een beetje mest op een buis zat terwijl dat noooit in aanraking komt met melk. Allemaal heel mooi die controle´s, alles moet super schoon zijn tussen de melkkerstijden in maar wat dacht je van het melken zelf, je wilt niet weten heveel koeien er hier soms schijten onder het melken maar toch hebben we tot nu toe al jaren eerste klas melk geleverd. Daarom ben ik er fel tegenstander van die onzin van clip.
jvt
Hier in Belgie is het nog hopeloos met geleur aan de deur, veel meer dan in NL, waarschijnlijk omdat er hier bij veel boeren nog contant ( of zwart) betaald wordt. Heb mijn vrouw gevraagd om even bij een bordenboer in malmedy te vragen om een bord in 3 talen te laten maken dat er aan de deur niet wordt gekocht, we ook geen oud ijzer en accu's hebben en alleen mensen ontvangen na telefonische afspraak. Schijtziek wordt je ervan, heb liever geen oudijzerboeren die ff rondlopen op het erf, en afpoeieren kost ook elke keer 5 minuten. 10 minuten per week, 500 minuten op jaarbasis, dus een volle werkdag bezig met volk van het erf te houden..
ricardo
Je integreerd dus wel lekker
+4
Farmer_
. 😃
Een welkomsbord voor aan de inrit.
+1
gezienus
@Farmer_
Soviele welcome wörter stehen nicht auf diese Schilder
jvt
Zeker, maar idd wat gezienus aangeeft, veel mensen denken dat wij hier met een bult geld zijn aangekomen en willen ons hier wel vanaf helpen..
+1
gezienus
Quote:
@: hopeloos met geleur aan de deur,

Was híer Eerste jaar ook zo ze denken toch je bént die nederlandse boer Met veel geld Is Wat te halen

Waarom een bordje met maar 3 talen krijg je nog steeds díe Engelse asfalteerders op het erf 😃
zeppmann
Het zijn vaak Travelers die in groepen rond trekken en ook campings onveilig maken en ruïneren. Ze willen ook graag je schoorsteenvegen en dakgoten reinigen. Je wordt altijd besodemieterd , dus gelijk wegsturen.
david2
Die italianen met een aggregaat die over is van een beurs, vind ik ook altijd grappig, heb al tegen ze gezegd dat ze eens een nieuw verkoop praatje moeten bedenken 😃
avondmelker
Hahaha David! die italianen heb ik twee jaar terug ook gehad ja. Ben er niet ingetrapt. Hoog ik twee weken later van een collega dat ie een heel fijn aggregaatje op de kop had getinkt via een buitenlandse beurshandelaar 😄

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bank en engels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
17
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
2
TREFWOORDEN