Trekker besturen vanaf de iPad

Trekkerweb heeft in het diepste geheim samen met Doornbos Agra-IT te Zuidbarge een besturing op de iPad gemaakt voor het op afstand besturen van de trekker. Het systeem is beschikbaar voor alle trekkermerken.  

Deel dit topic

Reacties

gezienus
Moet allleen de inloggegevens gegeven hebben van mijn buurman

Claas heeft dit al ontwikkeld op je smartphone ladewagen achudder maaiwerken etc kunnen dé beveiliging Nog niet 100. % garanderen ..je zult onderweg maar gehackt worden en de maaiwerken klapen. Met 50 km uur uit
+2
cs-agrar
Jouw zoon zal niet veel moeite hebben om de gegevens van buurman te bemachtigen. Best handig, laat je hem bij jou ook even maaien 😉
+3
teru
En die boer ondertussen maar wat gymoefeningen laten doen de hele dag op het perceel omdat hij een zere rug heeft. Mooie 1 april grap.
Zeerserieuzeboer
De iPad besturen vanaf de trekker gaat al wat langer prima...
-4
HanStudent
Hallo Melkveehouders,

Ter voltooiing van onze minor online communicatie van de Hoge School van Arnhem en Nijmegen doen wij onderzoek naar social media gedrag onder melkveehouders. Bent u een melkveehouder, dan kunt u ons heel erg helpen met het invullen van de onderstaande enquête.
Het kost u drie minuten van uw tijd. Alvast bedankt.
docs.google.com/forms/d/…
MBTrac1100
één keer is voldoende!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ipad geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN