Geelen zoekt deelnemers Maisscan 2014

Geelen Consultancy zoekt maïstelers die mee willen doen met een onderzoek naar de resultaten van snijmaïs. Deelnemers aan deze Maïsscan 2014 kunnen een iPad mini winnen. 

Deel dit topic

Reacties

ellenjan
Onder de deelnemende maïstelers wordt een iPad mini verloot. Stuur ons een mailtje en uw krijgt een link naar het online onderzoek met bijbehorend uniek 5-cijferig wachtwoord. Mail naar jan@geelen-consultancy.nl. Een aantal resultaten van het onderzoek wordt teruggekoppeld via de agrarische vakbladen/websites. De vragen zijn makkelijk te beantwoorden en het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jan Geelen, Wageningen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ipad geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN