Cowfitter Rijneveld invloedrijkste vrouw in het vak

De 36-jarige Erica Rijneveld (rechts op de foto) reist als cowfitter de hele wereld rond om koeien op hun fraaist te toiletteren voor keuringen. Op de HHH-show mocht ze maar liefst 60 koeien onder handen nemen.

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Volgens mij heeft ze knechten ook uit alle windstreken; organiseren van show en fotosessies is haar specialiteit denk eens aan de schittterende texel beautiefotoos ; vooral verwaayen kreeg extra aandacht op hhh , maar ook bij bons is ze regelmatig lekker aan t scheren en de belangrijkste op de show blijft echt de kampioene hoor bijvoorbeeld bons holsteins koba 195.....................

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien en vrouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN