Boerrigter volgt Schuiling op bij Semex.

Na 17 jaar werkzaam geweest te zijn bij Semex Nederalnd verruilt directeur Harry Schuiling (links op de foto) Nederland voor Canada. Hij wordt opgevolgd door Jurjen Boerrigter (rechts).

Deel dit topic

Reacties

-2
noordhollander
Wat heeft dit nieuws te betekenen voor veefokkend nederland ik ben bang dat er niets door veranderd
+1
storm
Zozo, het is duidelijk dat jij geen semex fan bent! Dat hoeft ook niet maar het is wel nieuws dat hier gebracht wordt.
We gaan jou toch ook niet afkatten en lelijke dingen over je zeggen.
+1
Cornelis
Maak je niet druk hij melkt zelf niet en betaalt ons ook geen melkgeld.
noordhollander
Dat zie je fout heb harrie schuiling ook gecomplimenteerd in zwolle op de hhh als je zulke vedettes van de canadese jasper kunt presenteren, die ver boven de rest uitsteken..........
jan is hobbyboer
Jasper is trouwens voor z'n tijd al geruimd door Semex omdat er meer dan genoeg sperma van was, niemand wilde hem. Dat was iets te vroeg want naderhand kregen de showfokkers ineens interesse in hem. Behalve showfokkers kan verder ook niemand iets met zo'n stier natuurlijk. En als KI kun je niet leven van die paar showfokkers die er nog over zijn, KI's moeten het hebben van de commerciele bedrijven, die met weinig lullen veel sperma afnemen. Showfokkers en zgn fokkerijliefhebbers is juist het tegenovergestelde, veel lullen en zeveren en weinig sperma verkopen. Dat verveelt snel als je een commercieel bedrijf bent.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's canada en semex geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
4
TREFWOORDEN