Boer trekt naar rechter omdat nieuwe dekstier zijn koeien langs voor benadert

Een leuk zondagnieuwtje 😄, hoe serieus zal de Belgische rechter hier mee omgaan?:

Een boer uit het West-Vlaamse Westrozebeke en een veehandelaar uit Middelkerke staan binnenkort tegenover elkaar in de rechtbank. Aanleiding? De dekstier die de boer van de veehandelaar kocht, kwijt zich niet van zijn taak. Of liever: de stier heeft de beginselen van de koeienanatomie niet onder de knie.

Deel dit topic

Reacties

+1
BernieX
Heeft de boer het met zijn vrouw zo voorgedaan...
+1
MTSTAMMINGA
Ik heb dat levensgevaarlijk beest ook altijd maar het liefst voorme 😄
cs-agrar
Wol zichzelf misschien eerst voorstellen, gaat ie niet vreemd..
Schouten 66
Dit lijkt me geen moeilijke zaak voor de rechter . De dierenarts is getuige de stier is gekocht als dekstier dus moet hij probleemloos dekken je betaald voor zo n stier al 40 procent meer als de slacht of afmestwaarde dus niet goed geld terug en geen zaken meer doen met die veehandelaar hij dient dit op te lossen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , stier , boer , bank en dekstier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
2
TREFWOORDEN