Fotograaf niet welkom bij executieveiling in Nederweert

Bij de executieveiling van 509 stuks melkvee op het bedrijf van maatschap Moonen in Nederweert, werden persfotografen geweerd.

Onder organisatie van BVA Auctions vond vanmiddag het kijkmoment voor de veiling van 509 melkgevende dieren plaats. De belangstelling was groot, maar de fotograaf die Nieuwe Oogst er heen had gestuurd werd niet op het erf toegelaten.

De onlineveiling start vanmiddag om 16 en loopt tot dinsdag 18.30 uur. Belangstellenden moeten op de hele veestapel als één veilingitem bieden.

Deel dit topic

Reacties

George
Ik vond de drukte eigenlijk wel tegenvallen. Vee zag er overigens goed uit. Jammer dat je niet op kleinere aantallen kunt bieden. Ik had graag wat van die pinken willen kopen. Met een mobiel waren er toch best foto's te maken. Mensen van Vion liepen er ook rond en zullen waarschijnlijk ook wel in de markt zijn.
pieta
Is de graskuil weg George?
George
Graskuil? Geen idee. Koeien hadden in ieder geval graskuil is de voerbak. Geen mais meer die was op denk ik.
+1
ricardo
Als mij het overkwam zou ik ook niet op de foto willen, jullie wel?
casev
Op die kavel van 509 beesten is al 3x geboden.
+2
Ja we kunnen er luchtig over praten hier, tis wel drama voor de Fam.
Wat dan de reden ook is.
noordhollander
Ondertekend de vetmelkspecialist wvb ook de familie engelen uit grashoek zit in dezelfde benarde vetquotumsituatie.............
+1
Jos Donkers
Het is erg vervelend wat er gebeurd is maar er zijn ook grote ondernemersrisico's genomen en dat gaat wel eens ooit fout.
Ook in dit geval is er maar één te verwijten en dat is de ondernemer zelf. Hoe vervelend dat ook is.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's erf , melkvee , dieren , executieveiling en veiling geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1