Nuka prijs Purmerend gelijk sinds 18 december

Op de veemarkt van Purmerend zijn vanochtend dezelfde prijzen betaald als op de voorlaatste handelsdag: 18 december. Een zwartbont stierkalf van extra kwaliteit brengt maximaal 110 euro op.

Deel dit topic

Reacties

Jack Rijlaarsdam
Jaja........ vanochtend voor een gewoon stierkalf 140 euries netto........ op de markt in Purmerend. Dat was zo'n 25 euro minder als voor de Kerst.

Beste Eric Colenbrander, bedenk je deze marktinfo zelf?
+1
melkveetweet
Nee jammer dat je dat suggereert maar bedankt voor de tip. Dan
kloppen de cijfers op veemarkt.nu niet. Heb je een factuur of een naam van een handelaar? Krijg er idd ook meer telefoontjes over, maar kan niet geloven dat de prijzen dus gewoon structureel lager genoteerd worden.
Jack Rijlaarsdam
@Eric Colenbrander Beetje flauwe opmerking van me inderdaad, snap ook wel dat je gewoon de handelsnotering overneemt.

Quote:
@melkveetweet: maar kan niet geloven dat de prijzen dus gewoon structureel lager genoteerd worden.

Volgens mij heb je redactieleden met agrarische achtergrond, die kunnen vast wel wat research doen in hun kennissenkring.

Wat mij betreft moet je je als redactie afvragen of je deze eenzijdig opgegeven notering wel wilt publiceren.
+1
melkveetweet
Wie de veemarktnoteringen niet vertrouwd mag rekeningen opsturen naar nieuws@agrio.nl of Redactie Agrio, Handelsweg 2 7040 AC 's Heerenberg.
de hoef
Zwatbonte kalveren tot 150 euro volgens mijn handelaar

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veemarkt , zwartbont en nuka geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN