Circa 85% heeft bedrijfstoeslag binnen

Dienst Regelingen meldt dat 85,8% van de landbouwers de bedrijfstoeslag eind december op de bankrekening heeft staan. Er is in totaal € 653,5 miljoen aan 44.298 landbouwers uitbetaald. Dienst Regelingen zegt met dezelfde voortvarendheid verder te gaan om ook de resterende landbouwers zo spoedig mogelijk te kunnen uitbetalen.

Deel dit topic

Reacties

Erco
Laat mij maar 2x vangen in 2013 😄
hookwood
Als ze me dit jaar niets meer willen brengen, dan ook graag 2x in 2013.
Jack Rijlaarsdam
Sluit ik me maar bij aan, men zal het nu wel te druk hebben met kerstbomen aftuigen om nog geld over te maken...
gg
Hier het zelfde. Maar ja ik voel me wel eens vaker uitzondering op de regel. Als het mijn kant op moet wachten wachten en nog eens wachten maar als zij het factuur versturen staat daar een datum die je goed in acht moet nemen anders direct incasso kosten.
beemster5
Quote:
@gg: maar als zij het factuur versturen staat daar een datum die je goed in acht moet nemen

maar heb jij hun dan wel een factuur gestuurd ?
trekbek
Zowaar ook de toeslagrechten binnen,zat ook altijd bij de laatsten,begon er al aan te wennen,overigens de 18e al ontvangen en gister een brief gekregen gedateerd op 4 januari??

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dienst-regelingen en bedrijfstoeslag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0