Eurotier preview (video)

Het nieuwste GEA automatisch melksysteem is niet bedoeld voor Nederlandse gezinsbedrijven. Vanaf 400 koeien denkt GEA een markt te vinden voor (draai) melkstallen met op iedere stand een aparte robotarm. Verwar het systeem niet met de bestaande MIone melkrobot.
 

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
De ontwikkelingen gaan door, deze robot-carrousel ziet er minder sensationeel uit als die van Delaval en heeft als ik het goed zie op elke melkstand een eigen aansluit-arm.
Grasbaal
Eurotier newsflash:

Hanover - Delaval heeft zijn eerste AMR (automatic milk rotary) in Europa verkocht. Hij wordt in het eerste kwartaal van 2013 geplaatst: boerderij.nl/Rundveehouderij/Nieuws/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , stallen , mione en eurotier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1