Jan Linders introduceert houdbare melk van koeien uit de regio

Dit is pas een uniek en vernieuwd concept, dit zou FrieslandCampina ook voor elke regio kunnen aanbieden:

De Zuid-Nederlandse supermarktketen Jan Linders introduceert 8 oktober zijn eigen lijn houdbare melk, afkomstig van koeien uit de regio. Het gaat om een volle en halfvolle variant. Dit is het eerste product dat in een nieuwe Jan Linders verpakking geïntroduceerd wordt.

Met de introductie gaat een droom van de oprichter van de supermarktketen in vervulling. Jan Linders ventte al op jonge leeftijd z’n eerste melk, samen met zijn vader in het Limburgse Gennep. Hij droomde destijds van een eigen melkfabriek, maar het is een supermarkt geworden. Nu komt zijn droom alsnog uit met de introductie van houdbare melk onder de naam Jan Linders.

bron: Jan Linders

janlinders.nl/uploads/…

Deel dit topic

Reacties

jvt
En grashoek etc. Lijkt me een opsteker voor globemilk..
cs-agrar
Gaat Van BAkel weer groeien?
Grasbaal
VB heeft allang geen enkel aandeel meer in Globemilk. Bron Rene van Vleuten
Grasbaal
Wil jij Gijs in je melk?

FrieslandCampina wil de echte mensen achter zijn product laten zien.


Zoals je op het melkpak ziet, doen ze net of Gijs - een keuterboertje met 55 koetjes - in hun pak zit. Gijs is echt, maar zijn melk in uw pak is een sprookje. De kans dat er zelfs maar één druppel van zijn onder- of bovenmelk in het pak zit is minimaal. In 1 pak melk van FrieslandCampina zit een mix van melk uit alle provincies en van alle boeren. Het wordt opgehaald in een tankwagen waarin alles door elkaar wordt gehusseld. In de fabriek wordt de melk uit alle tankwagens nog verder elkaar gehusseld.

Meer: foodlog.nl/artikel/gijs-van-frieslandcampina/

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , melk , frieslandcampina , campina , supermarkt , streekproduct en houdbare melk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2