Illustratie van: jonathan12

Heeres Mix- en Pomptechniek in Abbega heeft weer iets bijzonders

De mest kan weer los:

Heeres Mix- en Pomptechniek in Abbega is de trotse eigenaar van een unieke MAN. De realisatie van de zeer speciale opbouw van deze truck vergde maar liefst anderhalf jaar. Heeres Abbega koos voor een TGS 28.400 BB 6x6 omdat dit type voldoet aan de hoge eisen die het bedrijf aan zijn materieel stelt. ‘Deze MAN is echt super’, zegt Gerrit Heeres, directeur-eigenaar van de onderneming.

bouwmachines.nl/public/MANHeeres2.jpg/

Heeres Mix- en Pomptechniek is gespecialiseerd in onder meer het mixen van mest en daarvoor wordt deze bijzondere MAN ingezet. ‘Er zijn in de Benelux bijzonder weinig bedrijven die hetzelfde werk kunnen verrichten’, aldus Heeres.

Deel dit topic

Reacties

beemster5
Met 400 pk mixen ? Hoeveel afstand kun je dan maar beter houden van de silo ?
ROORDA J
Als ik het goed zie,2 propellers die denk ik naar elkaar toe werken.Dan heb je in ieder geval minder torsie krachten in je kraan arm.
+1
treb
Heeres is bij mij de silo ook komen mixen zat 2meter dikke mest in
zijn een uur bezig geweest met mixen en hebben de silo helemaal leeg kunnen rijden
beemster5
Quote:
@treb: zat 2meter dikke mest in

en hoeveel dunne mest zat er dan nog in ?
boerde
Op de website staat meer informatie heeresabbega.nl/

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest en mestmixen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
12
TREFWOORDEN