Miljoenen nota 2013 - Strobalen kosten 800.000 euro

Deze tekst uit de miljoenennota klopt dus niet, als het volgens de regels niet mocht dan had de overheid de kosten bij de strohandel kunnen claimen. De VWA heeft zelf grote fouten gemaakt door in eerste instantie de import wel toe te staan:

Veevoederhandelaren hebben het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie met een tegenvaller van 800.000 euro opgezadeld. Ze importeerden tegen alle regels in strobalen uit Servië en Turkije. In dit stro kunnen dierziektes als varkenspest en mond- en klauwzeer zitten. De balen moesten getest en vernietigd worden. Een grote kostenpost, naar nu blijkt.

Meer: Prinsjesdag2012.nl

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , stro , innovatie , overheid , strohandel en gmp geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
1