Sylvain Ephimenco: Blijf van mijn koe af!

<b>Door Sylvain Ephimenco,

Deze week zag ik Marianne Thieme (van Het Front van Agressieve Vegetari?) bij theater Tuschinski arriveren, en dat in een wolk van giftige gassen die haar afschrikwekkende Hummer uitblies. Marianne was in Amsterdam voor de premi? van haar klimaatfilm Meat the Truth. Leunend op de slogan ’een vegetari?in een Hummer is nog altijd beter voor het milieu dan een vleeseter op de fiets’ onthulde la Thieme dat een koe veel erger is voor het milieu dan vier auto’s bij elkaar.
</b>
Wat Thieme in haar filmpje niet vertelt, is dat er zonder koeien geen enorme oppervlakte graslanden meer zijn die juist grote hoeveelheden CO2 vasthouden. Bovendien zijn koeien een noodzakelijk kwaad die miljoenen mensen in staat stellen met een gevulde maag rechtop te staan. In de koe hoef je geen fossiele brandstof te gieten om vervolgens twee uur per dag in de file te staan. In feite interesseert het klimaat Marianne en de haren geen snars. Deze hypocriete missionarissen met vieze bijbedoelingen hebben maar ? doel: de vleeseters evangeliseren en Nederland weer aan de spruitjes krijgen.

Lees hier de complete column: [www.trouw.nl]

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Kijk Now w 're talking buissnes.|Laat die thieme maar shreeuwen.Hoe harder hoe dover mensen worden voor haar onzin.
Onbekend
Kon niet uitblijven.
ze komen niet alleen aan onze dieren maar ook aan de burger zijn vlees,die duldt evenmin kritiek op zijn leefgenot-en gewoontes.
Onbekend
wie is sylvain ephimenco??
Onbekend
collumnist
Onbekend
1 van het goede soort
anonymous_602
Brandnetel-Taliban. Leuk gevonden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , koe , CO2 , klimaat , giftige gassen en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0