Illustratie van: stephan-inter

'Ik ben niet zo van het naar boven likken'



Quote:
Dit was de kop boven het interview met mij in BN DeStem. Een artikel in deze krant dat ik gebruikte in aanloop naar de algemene vergadering van ZLTO Amerstreek, waarbij ik aftrad als voorzitter. Of je het wilt of niet, je moet smoel zijn, vertegenwoordiger en promotor van je afdeling en regio. Je bent er niet alleen maar om op de winkel te passen. Als ooit erge stotteraar begrijp ik in extreme mate hoe belangrijk communicatie is.

Deel dit topic

Reacties

+1
MTSTAMMINGA
Piet Hermus Heeft het ook al over @George zijn bootje midden op zee !!
mlkvhoudr
Ik meen dat we hier op het prikkebord ook al tot de conclusie waren gekomen dat een voorzitter met een iets conservatiever imago goed zou kunnen zijn voor de eenheid in de sector

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's communicatie , zlto en kop geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN