Tankwagen met mest in de sloot, Elburgerweg uren afgesloten geweest

Zijn niet alleen melkwagens die kantelen

Quote:
Een tankwagen geladen met mest is dinsdagochtend gekanteld en in een sloot terechtgekomen. Dat gebeurde rond 11:30 uur, ter hoogte van het Olsterpad in Dronten.

Volgens de politie zijn er geen andere voertuigen bij betrokken geweest. De chauffeur is gewond geraakt en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Elburgerweg tussen Dronten en Elburg was vanwege bergingswerkzaamheden urenlang afgesloten. Rond 17:15 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Deel dit topic

Reacties

Klussera
Visch?
+1
varken
@Klussera gevangen?
labella
@varken In de sloot?
koe-boer
+1
cjw73
@Klussera lijkt het wel verdacht veel op he...
bio boer
Is wel iets serieus mis gegaan zo ver uit koers
Dat de bestuurders maar weer spoedig hersteld
+3
Erik1979..
@bio boer meestal probeer ik erom te lachen. Maar dit was wel serieus. Dat er geen doden zijn is een wonder. Hopelijk snel herstel.
koe-boer
@Erik1979..
Ja hier wordt je wel even stil van

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Cowboy3
@Erik1979.. Meisje hier uit de buurt (met veel ervaring met het besturen van zwaar materieel) ging met een mestoplegger op een rotonde op zijn kant, ze heeft er een dik jaar last van gehad en als ze nu op een tractor kan spingen laat ze vrachtwagen mooi staan.
Kars
@Cowboy3 nadeel oplegger ipv trekker met ton is, dat oplegger altijd truck om gooit. Trekker mee kar ofzo, wil trekker vaak rechtop blijven staan.
+2
Kars

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

RaHeados
@Kars alleen de voorwielen en de motor staan nog "recht" de rest is met de tank mee hoor😅. Niet t beste voorbeeld wat je bedoelt denk ik..
T60401
@Kars Ai ai ai. Ook een fpt kan kapot. Bekende combi zit hem ook niet echt mee wat tractoren betreft.
Cowboy3
@T60401 Een Double twin mesttank ligt snel op zijn kant en ook omdat ze binnen 3 meter breed moeten blijven.
koe-boer
@Cowboy3
Ik vind het maar gevaarlijke tanken, op rotondes en smalle wegen die een beetje rond liggen rijden ze alleen op de binnenste 2 banden.
+1
vdvegt
@koe-boer dan gaat er wel wat mis, want er zit een pendel systeem op. Rij zelf ook zo'n tank en heeft best nog wel wat pendel ruimte, dan moet de weg wel heel rond liggen. Geef wel toe dat je ze wel met beleid moet rijden.
T60401
@vdvegt Het scharnierpunt is waar ze pendelt opgehangen zijn dat is tussen het eerste en tweede wiel. Bij een starre as is het de buitenkanten van de band.
vdvegt
@T60401 ja maar hij geeft aan dat bij een beetje ronde weg de tank alleen op de binnenste wielen loopt. Nou dan moet de weg wel heel erg rond zijn wanneer dat zou gebeuren.
langeslagdiesel
@vdvegt binnenste banden een half barretje slapper dan de buitenbanden, en hij loopt overal goed overheen. Bochten nemen met gepaste snelheid. Dat wel. Dan zijn het prima tanken.
+3
J asper
@T60401 Is geen fpt is een sisu.
T60401
@J asper Toch niet de schuld van FPT dus . 😉
+2
weurding
Farmel mest........
Kars
Ai, ai, dat lijkt veel op visch zijn truckstar festival winnende truck van afgelopen jaar.
labella
@Kars Is niet dezelfde, deze zit meer zwart aan de zijkanten.
matt
@Kars het is niet de prijswinnaar,maar de deze de voorste.

_
Mc_douwel
@Kars de prijs winnende is van A visch deze is van loonbedrijf visch
langeslagdiesel
Raar gegaan evengoed. Mazzel dat de chauffeur van dienst nog leeft. Klapband? Of ???
hip
@langeslagdiesel Onwel geworden hoorde ik.
langeslagdiesel
@hip aha. Ja, dat kan ook gebeuren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , dronten , politie , vastgereden , ambulance , Sloot en tankwagen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
30
DEELNEMERS
18
WEERGAVES
0