Macron lijdt nederlaag nu Franse Senaat vrijhandelsakkoord CETA wegstemt



Quote:
Volgens de Franse oppositie betekent het CETA-verdrag oneerlijke concurrentie voor de boeren. De regering zegt dat de oppositie juist een politieke stunt wil uithalen.

Deel dit topic

Reacties

+5
Erik1979..
Wat ik hier het ergste van vind: Wilders is niet democratisch, afd is niet democratisch 😡😡😡 die klote lui die agenda 2030 door drukken. Die kut globalisten schakelen waar ze maar willen de democratie uit. Hebben jullie ook ervaring mee. Beslissingen die in Nederland in de kamer genomen zijn worden gewoon niet doorgevoerd omdat het de agenda niet past en dan roepen ze dat de tegenstander tegen de democratie is. Rutte mooi gezegd: ik voer dit niet uit ook al willen jullie dat. Wanneer gaan we juist deze anti democraten weg sturen?
+2
Erik1979..
@Erik1979.. btw Wilders en de afd zijn juist wel democratisch. Die worden gewoon gekozen en vertegenwoordigen een deel van de bevolking.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@Erik1979.. btw Wilders en de afd zijn juist wel democratisch. Die worden gewoon gekozen en vertegenwoordigen een deel van de bevolking

Je vergeet gewoon effe dat we nog met de oude regering van voor de verkiezingen zitten.
En die hebben natuurlijk gewoon hun oude mening nog.
Al moeten ze dan naar de meerderheid van nu luisteren, van harte zal dat nooit gaan.
Het wachten is op een nieuwe ploeg
+2
Erik1979.
@arie.j bij ons is een 16 jarig meisje uit Mecklenburg uit de klas gehaald door politie omdat ze gezegd heeft dat de overeenkomst tussen Duitsland en de Smurfen dat ze beide blauw waren. En dat Duitsland haar heimat is. Gewoon uit de klas gehaald omdat ze trots is op ons land en als Oost Duitse achter de afd staat. En dat een tijdje geleden op TikTok gezegd heeft. Jij bent toch ook trots op Nederland??? Zij is terecht trots op dat ze Duitser is maar dat mag niet meer want je bent dan extreem rechts 😡😡😡. Ze mag niet opkomen voor haar mening en haar eigen volksvertegenwoordiger kiezen. Nee dan komt de politie. Dat is niet democratisch meer. En kom niet met Rusland. Ja Poetin is verkozen en nee ik wet er geen kratje bier om of het eerlijk gegaan is, want wij beide weten dat het corrupt is. Maar hier in Duitsland is het ook verschrikkelijk momenteel met de democratie. Onze volksvertegenwoordigers worden buitengesloten en de kiezer van oppositie partijen het leven moeilijk gemaakt. Wij zijn heel ver afgezakt. Heel ver!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ceta , concurrentie , stunt en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0