Ruim 20.000 handtekeningen voor petitie kalf bij koe

Voor de petitie die de Vegetariërsbond afgelopen jaar verspreidde voor het samenhouden van kalf en koe hebben zij tot nu toe ruim 20.000 handtekeningen ontvangen. Dat meldt de vereniging in een persbericht.

Deel dit topic

Reacties

+2
casev2
Quote:
Daarnaast gaf 34,9 procent aan dat ze bereid zijn meer te betalen voor melk van een melkveehouderij waar dit het geval is.

Ik ben toch wel heeeeeeel erg nieuwsgierig of deze mensen die op die link gedrukt hebben, ook daadwerkelijk dat (dure) roze pak melk in het schap pakken....
+1
Putjeschepperr
@casev2 zeker niet
+4
Koeien boertje
@casev2 vraag me überhaupt af hoeveel mensen een koe van dichtbij gezien hebben
Frits1
@casev2 Vegetariërsbond ....... ik denk het niet
+3
Kars
Een handtekeningen actie onder vegetariers houden. Das zelfde als je gaat handtekeningen vragen bij greenpeace of XR om het klimaat.
+2
hans1980
Hoorde laatst nog van qlip controleur hoe dier onvriendelijk kalf bij koe was bult stress, dode kalveren door op liggen, smeerboel en celgetal problemen

Maar die 20.000 ondertekenaars willen ook geen melk voor humane consumptie ook geen bio enkel plant based

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koe en kalf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN