Van der Plas blijft met BBB inzetten op meerderheidskabinet

DEN HAAG (ANP) - De BBB blijft inzetten op de vorming van een meerderheidskabinet. Dat zal de boodschap aan informateur Kim Putters zijn, verklaarde BBB-leider Caroline van der Plas maandag.

Deel dit topic

Reacties

Weidezicht
Ik zeg, BBB doe maar ff telletje rustig aan. Zo veel is er voor een partij die de komende jaren moet (mee) regeren niet te winnen. Waarschijnlijk in de oppositie meer. Als bbb in regering gast, moeten ze natuurlijk de minister van landbouw leveren. Dan wordt het voor de boeren lastig protesteren. Maar daar tegenover, in Brussel rollen de leiders nu over elkaar heen om het de boeren wat beter naar de zin te maken. Dus daar is misschien wat te halen. Moet het wel op korte termijn gebeuren.
Limburgs boertje
Besturen is altijd beter dan aan de zijlijn zitten maar laat pietertje maar even weg en doe minderheid cabinet en laat de zaak na 1 maand ploffen. verkiezingen erna en pieter is gevierdeeld in zetels weg met die D66 mafklapper totaal ongeschikt om te regeren die man, snel terug als dossier vreter

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's den haag , bbb , caroline van der plas , caroline en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0