Adema over motie uitfaseren bio-industrie: 'Belangrijk signaal Kamer'

De aangenomen motie van Tjeerd de Groot (D66) om de bio-industrie uit te faseren, is een belangrijk signaal vanuit de Kamer. Dat schrijft landbouwminister Piet Adema in een brief over hoe hij deze motie gaat uitvoeren.

Deel dit topic

Reacties

+1
overstekend wild
Willen we niet meer eten hier in dit land of moet iedereen straks weer een eigen kip en varken in de tuin
+1
weurding
matt
Piet een brief geschreven,of alleen zijn handtekening onder ontmoedegingsbrief.
Van zijn ambtenaren gezet,heb hem nog niet gezien.
Laat staan gelezen.
+6
RSIB
Goeie reactie van de POV
MBMB
De minister van afbraak van de landbouw, Adema is er als de kippen bij: uitfaseren van varkens en kippen betekent opdoeken, de kalverhouderij mag er helemaal aan. Import verbieden kan helemaal niet in de EU, er is vrij verkeer van personen en goederen. Import van 1 kilometer over de grens van ons piepklein landje: Piet wil het verbieden om de veehouderij maar de nek om te draaien. Maar dan alle import, ook via e haven Rotterdam en trouwens ook die schandalige export van kaas he Adema. Kan het nog slechter Adema??

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , d66 , de groot , tjeerd de groot , piet adema en adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0