8

Lok/ Meldstier vervangen

Goedemiddag, weet iemand waarom tochtige koeien zich melden bij een stier wanneer ze tochtig zijn ookal zit de stier in een ander hok. Ik denk eraan de stier te vervangen, maar ik wil wel een plek in de stal hebben waar de koeien zich melden. Waarom melden de koeien zich normaal dus? Door geur, geluid of omdat ze de stier zien?

Deel dit topic

Reacties

+16
Vrijgezel zeker? Omdat ze geil zijn Daan, daarom 😎
@Framos Denk dat Daan dat niet kent. Ik heb dat wel altijd op een feestje, zo vervelende al die geile dames die om me heen staan te draaien....
+10
@jvt
Jij bent ook enkel een lokstier of mag je nog wel eens aan het werk?🤣🤣
Quote Reactie van @jvt:
te draaien

wiggle wiggle
+1
Quote Reactie van @jvt:
draaien....

minder drinken, blijven ze staan
Aan je voornaam te zien ben je nog een jonge knaap.
Doe een DHZ-ki cursus en doe die stieren weg.
Er blijven al zo weinig jonge boeren over en jij bent een potentiëel slachtoffer van de stier
+6
@Melkboer16 ik zou ook zn rijbewijs verscheuren en nooit meer in n auto stappen. is ook n risico. risico's met bullen kan je heel goed minimaliseren. Het is 99, 9 van de procent in de gevallen gemakzucht. als je dat weg kan laten is autorijden gevaarlijker.
Geur. We hebben vee in 2 stallen. Als er een tochtige koe achter de melkstal staat, niet loeit en de bulle komt uit de andere stal baant hij zich een weg door de koppel en zorgt dat hij op t rubber vd melkstal kan dekken. Hij weet t dus meteen zonder zicht en geluid

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's geluid , stal , koeien , stier , dekstier , tochtig en vervangen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0