Illustratie van: oldtimergek

Zeeland en Achterhoek in beeld als laagvlieggebied Defensie

De provincie Zeeland wordt mogelijk een groot oefenterrein voor laagvliegende helikopters, net zoals de Achterhoek. Dat is op te maken uit een notitie van het ministerie van Defensie, waarin opties voor nieuwe laagvlieggebieden zijn ingetekend.

Deel dit topic

Reacties

jan 10
Juist 2000 gebieden zijn heel geschikt,daar zit geen hond.
Hendrik1983
Khad laatst al zon chinook helikopter ongeveer boven ons hangen en ff zakken tot grond en weer omhoog en vot waren ze weer met zien 2-en.
+3
weurding
@Hendrik1983 doen ze nu bij de maas
jan4072@yahoo.com
Als je wilt oefenen moet je dat doen in het gebied dat je wilt verdedigen of gelijk is aan het te verdedigen gebied. Als de Russen komen (zijn hier trouwens nog nooit geweest en waarom zouden ze nu wel komen?) wordt de Achterhoek en Salland onder water gezet (IJssellinie) er valt dus niks te verdedigen in de Achterhoek en Salland. Laten ze boven Amsterdam en Denhaag gaan vliegen.
puddingbroodje
jan4072@yahoo.com">@jan4072@yahoo.com IJsel linie is tussen kampen en Nijmegen daar is weinig achterhoek bij die wordt bij voorbaat opgegeven haha! als je helicopers hebt moet je er ook mee oefenen natuurlijk! maar in het veedichte achterhoek levert het best veel problemen op wat dat aangaat is zeeland waarschijnlijk geschikter.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zeeland en defensie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN