Illustratie van: CHALLENGERfan

'Ik wil een bijdrage leveren aan de transitie van de landbouw'

'Ik ben er zelf mee opgegroeid. Het zou zo mooi zijn wanneer mijn kinderen ook op een boerenbedrijf opgroeien. Zodat ik ze kan laten zien en ervaren wat dat inhoudt.' Rutger Engelbertink (42) is dan ook eigenlijk geen echte nieuwkomer in de sector. 'Noem me een herintreder', zegt hij zelf. 'Het boerenbestaan trok mij altijd al, maar het begon pas echt weer te kriebelen na jaren op kantoor, buiten de land- en tuinbouw, te hebben gewerkt.'

Deel dit topic

Reacties

+8
hans1980
Kan dat woord niet meer horen
+1
bio boer
@hans1980 ouwe transitie ontkenner 🤣
+3
hans1980
Mooi die transitie verhalen biodiversiteit van nog startende boer, veel geluk gewenst , verwacht nog artikel over 5/10/15 jaar.

LTO ledenblaadje is helemaal in transitie, misschien een wake-up call dat 300.000 vrachtwagens mest straks niet in Nederland te plaatsen is...

Dus nu of doorgaan met veren in reten te stoppen met transitie boeren of problemen op te lossen en volgas naar Brussel voor oa kunstmest vervangers, derogatie gras, verwerken mest e.a.
+1
Limburgs boertje
Ik wil ook transitie nationale ruilverkaveling. 30 miljard voor uitkoop pensioen boeren en investeerders.
huiskavels van 30HA minimum.(liefs 100ha) als bos in de weg staat moet die ook weg.
redden we het niet gaan we markermeer leeg pompen
+1
Vdejong
@Limburgs boertje
Quote:
als bos in de weg staat moet die ook weg.
ik denk dat je eerder een bijdrage om te verkassen krijgt, dan dat er een boom gekapt wordt
Limburgs boertje
@Vdejong haha klopt dier/plant heilig bij die fanaten

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tuinbouw , kinderen en Mooi zijn geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0