10 procent kans op ouderwetse winter maar grote kans op nog veel meer neerslag

In tegenstelling tot wat de kaarten in het midden van de afgelopen week veronderstelden dreigt er nu toch weer veel regen te gaan vallen. Vooral a.s maandag. De winterverwachting ziet er wat de neerslaghoeveelheden betreft evenmin geruststellend uit. De verzamelde meteorologen die in verenigingsverband vandaag vergaderden, concluderen namelijk dat de kans op een zachte natte […]

Deel dit topic

Reacties

+1
labella
@BoerEnWeer Dan kunnen die verenigde meteologen allemaal wel een functie elders krijgen want we krijgen een te koude winter met serieuze sneeuwval!
+1
Erik1979.
@labella functie elders moet denk ik een andere betekenis krijgen in de Dicke van Dalen. Functie elders heeft nu 20 zetels en andere functie elders is bij veel de gewenste mp. Misschien gewoon vuilnis laten ophalen of zo als ze werkelijk wat willen toevoegen aan het leefklimaat.
+1
erik-colenbrander
Morgen pak drabsneeuw in Twente van meer dan 5 cm

noodweer.be/weerkaarten/ (klik op neerslag)
labella
@erik-colenbrander het zou wat zijn als dit als sneeuw naar beneden komt!

(klik om te vergroten)

Donderdag
+2
Gisteren overwacht in winterberg een paksneeuw van 10 cm tot 28 cm op de top .
Daar waren de liefhebbers van skiën zeer blij mee alleen moesten ze wel buffelen naar boven want de skiliften werkten nog niet .
Erik1979.
@Hans is Hobby boer wij hadden op 540 meter ook sneeuw. Best vroeg dit jaar.
aldert
@Erik1979. Hier op 600m nog geen sneeuw maar wel min 6.
weurding
Paar dagen al weer 25mm, slecht voor de bieten
George
@weurding
Hier nog dikke 7 ha aardappelen , die zijn verloren denk ik. Het heeft vannacht weer hevig geregend hier. Alles staat blank.
+1
Claas 1986
@George zitten echt nog veel aardappels in de grond zo hier en daar.
bio boer
@Claas 1986 die zijn nu ook wel keer rot lijkt mij anders maakt de nacht vorst het wel af

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's winter en regen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
2.043
TREFWOORDEN