Duurzaamheids programma Arla Foods

Hallo allemaal,
Voor een school project aan de HAS willen wij de duurzaamheidsprogramma's van verschillende zuivelfabrieken vergelijken. Zo heeft de FC bijvoorbeeld 'Foqus Planet' en Cono Kaasmakers 'Caring Dairy'. Zou iemand mij kunnen helpen aan het duurzaamheid schema van Arla Foods? Ik heb als voorbeeld de schemas van Cono en FC toegevoegd.

Cono: cono.nl/wp-content/uploads/…

Ik weet dat er bij arla 80 punten te verdienen zijn maar waarmee en hoe zou ik graag inzien vanaf een certificeringsschema. Helaas krijg ik bijna tot geen respons vanuit Arla wanneer ik bel of mail, vandaar dat ik het op deze manier probeer.

Met vriendelijke groet,
Bart

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

frank post
Schema kan ik je niet aan helpen, invoer werkt vanuit applicatie en kun je dus niet delen. Het model is wel uit gelegd op de site van arla.
+1
pieta
Beste @BartFarming , er van uitgaande dat je een goed punt voor je project wil zou ik je willen tippen om in ieder geval de correcte naam van de diverse programma's te gebruiken. Het duurzaamheidsprogramma van RFC heet Foqus planet. 😁 Je zou maar een muggenzifter als leraar hebben.

Succes met je opdracht.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's school , schema , duurzaamheid , cono , arla , cono kaasmakers en verdienen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0