Waterschapsbelasting gaat in 2024 flink omhoog

DEN HAAG (ANP) - De waterschapsbelasting stijgt het komende jaar flink. De Unie van Waterschappen verwacht dat gezinnen met een eigen huis gemiddeld 50 euro meer kwijt zijn, eenpersoonshuishoudens in een huurwoning zien de belasting met ongeveer 20 euro omhoog gaan.

Deel dit topic

Reacties

+9
robotmelker
Meer geld voor minder prestaties....
+8
HansBa
Als ze zich nu eens minder met al die natuur projecten, zogenaamd onder het mom van waterberging, bezig houden dan kan er wel 50 euro af.
+3
Wiecher
Natuurhobbies,..biodiversiteit, introductie bevers, vernatting, Waar blijft de boer onder dit geweld van burgerwensen/fantasies !
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Wiecher:
Waar blijft de boer onder dit geweld van burgerwensen/fantasies !

Die blijft absoluut nodig om te betalen.
@Wiecher Vergeet ook niet dat er nieuwe grotere kantoorgebouwen gebouwd moet worden zoals in Friesland . Het moet wel betaald worden .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's belasting , waterschappen , den haag en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0